Albérlet Tatabánya Újváros

proplocaterealty.com

Átkozott Boszorkák Teljes Film / Átkozott Boszorkák - Amerikai Vígjáték - 1998 - Teljes Film Adatlap - Awilime Magazin

Jet néni és Frances néni árván maradt unokahúgaikat nevelik. Sally és Gillian nem mindennapi oktatásban részesülnek: az Owens család hagyományait követve boszorkányképzésben vesznek részt. Tetszik is a furcsa tananyag a lányoknak, csak akkor jönnek a bajok, mikor valóra válik az átok: a misztikus hatalomért cserébe magányra ítéltettek. Az a férfi ugyanis, aki utánuk koslat, rendszerint hamar elhalálozik. Játékidő: 100 perc Kategoria: Fantasy, Romantikus, Vígjáték IMDB Pont: 5. 6 Beküldte: Dynababa Nézettség: 46020 Beküldve: 2011-07-24 Vélemények száma: 9 IMDB Link Felhasználói értékelés: 9, 5 pont / 53 szavazatból Rendező(k): Griffin Dunne Színészek: Sandra Bullock (Sally Owens) Nicole Kidman (Gillian) Goran Viu0161nji? (Jimmy Angelov) Aidan Quinn (Gary Hallet) Stockard Channing (Frances Owens) Dianne Wiest (Bridget Owens) Evan Rachel Wood (Kylie Owens)

Átkozott boszorkák - Amerikai vígjáték - 1998 - Teljes film adatlap - awilime magazin

Bea_Csakegyolvasólány 2020. június 9., 21:23 Amikor régebben láttam, tetszett a film. Most újranézve már annyira mégsem vagyok oda érte. A színészekkel semmi bajom, az alapötlet is nagyszerű, csupán a kivitelezésért nem rajongok. Bár voltak benne olyan részek, amik tényleg viccesek és szívmelengetőek voltak. Marcsi0603 2015. szeptember 21., 09:08 Egyszerűen imádom ezt a filmet, Nicole Kidman és Sandra Bullock párosa nagyon jó, legalább tízszer láttam már és még mindig tudom élvezni. Eleve nagyon szeretem a boszorkányos történeteket, ezt meg főleg, mind a karakterek, mind a történet nagyon jó. Mindenkinek ajánlom! 2 hozzászólás Banditaa 2017. január 14., 22:40 Nagy kedvenc, rengetegszer láttam és még mindig nagyon szeretem. Valamiért a magyar szinkron, nem is a magyar hangok jobbak, mint az eredetiek, szóval kivételesen a magyar változat az, amit jobban szeretek. A könyvet még nem olvastam, kicsit félek tőle, hogy elrontja a filmélményt. Egyszer azért elolvasom. 4 hozzászólás theodora 2020. október 31., 20:13 Régen még a tévében láttam, akkor is tetszett – többször is újranéztem.

átkozott boszorkák teljes film.com

Magyarul indavideo

átkozott boszorkák teljes film videa
  • Atkozott boszorkak teljes film magyarul
  • Átkozott boszorkak teljes film magyarul
  • Átkozott boszorkák teljes film sur imdb

Átkozott boszorkák teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu

Sally és Gillian, a két testvér mindig tudta, hogy nem olyan, mint a többi gyerek. Szüleik halála után különc nagynénjeik nevelték őket, és a háztartásuk egy cseppet sem volt hétköznapi, már kiskoruktól gyakorolták a családjukban generációról generációra öröklődő varázslást. Egy apró gond van csak a csodálatos örökséggel: egy átok, miszerint az a férfi, aki a család egyik nőtagjába beleszeret, idő előtt meghal. Sally igazi szerelemre vágyik, és megpróbál távol maradni a varázsló praktikáktól, míg Gillian bolondos és csapodár módon élvezi hatalmát a férfiak fölött. Amikor azonban Gillian találkozik Jimmy-vel, egyre különösebb dolgok történnek.

Jó lenne, ha valaki szeretne, rám nézne, de talán már megkaptam a boldogságot, ami nekem járt. Nem akarok hinni ebben, de nem vár más rám, csak a Hold! Judit_Cseh 2017. január 30., 19:46 …de egy biztos: szórjanak sót a hátuk mögé a bal vállukon át! A kertkapuba ültessenek rozmaringot és szerencsehozó levendulát! És legyenek bátran szerelmesek! grgrnt 2016. május 29., 23:19 Sally Owens: He will hear my call a mile away. He will whistle my favorite song. He can ride a pony backwards. Gillian Owens: What are you doing? Sally Owens: Summoning up a true love spell called Amas Veritas. Sally Owens: He can flip pancakes in the air. He'll be marvelously kind. And his favorite shape will be a star. And he'll have one green eye…and one blue. Gillian Owens: Thought you never wanted to fall in love. Sally Owens: That's the point. The guy I dreamed of doesn't exist. And if he doesn't exist, I'll never die of a broken heart. grgrnt 2016. május 30., 00:05 Frances Owens: Eye of newt and toe of frog, wool of bat and tongue of dog.

Itt nő fel a két testvér. Már gyermekként is gyakorolták az erejüket, mely egy olyan varázs, ami generációról generációra száll, és egyre erősebb az évek múlásával. Azonban egy apró probléma van vele, ugyanis a családi örökség mind mennyei mind pedig pokoli számukra, azaz egyszerre áldás és átok. Az a szerelmes férfi ugyanis, aki a család akármely nőtagjával őszinte párkapcsolatot alakít ki, és érzéseket táplál bármelyikük iránt, ezt követően életét veszti. Sally, akit a filmben Sandra Bullock formál meg, az igaz szerelemre vár, és nem gyakorolja a családi varázslatot. Ezzel szemben Gillian, akit Nicole Kidman alakít, egészen másként éli meg mindezt. Imádja a varázslatokat és a mágiát. Bolondos, cserfes természet, és ily módon is éli az életét, azaz minden pillanatát élvezi. Legfőképpen a férfiak feletti hatalmára büszke, mely segítségével képes irányítani őket. Azonban egy nap Gillian a saját csapdájába esik, amikor találkozik egy olyan férfival, aki talán még nála hatalmasabb erő birtokában van.

  1. Kinti játékok gyerekeknek 4
  2. Melyik körzeti fogorvoshoz tartozom
Tue, 17 May 2022 19:14:11 +0000