Albérlet Tatabánya Újváros

proplocaterealty.com

Claire Douglas Utoljára Látták / Claire Douglas: Utoljára Látták (Tericum Kiadó Kft., 2019) - Antikvarium.Hu

Claire Douglas: Utoljára látták (Tericum Kiadó Kft., 2019) - Új könyv Kiadó: Tericum Kiadó Kft. Kiadás éve: 2019 Oldalszám: 320 oldal Nyelv: Méret: 140 mm x 200 mm ISBN: 9789634380573 Tartalom Futhat... Libby menekülni szeretne mostani életéből, hogy kiheverje az utóbbi hónapok testi-lelki megpróbáltatásait, és hogy rendbe tegye a házasságát Jamie-vel. Egy idegen házaspár felajánlja, hogy a nyaralás idejére cseréljenek lakást, mire Libby és Jamie gondolkodás nélkül igent mond. De nem menekülhet... Azonban épp hogy sikerül újból közel kerülniük egymáshoz, Libby furcsa és hátborzongató eseményeket észlel a tengerparti luxus nyaralóban. Az elszigeteltség és nyugalom kezd fenyegetővé válni. Libby úgy érzi, nincsenek egyedül. Vajon figyelik őket? Mert valaki tudja a titkát... Jamie próbálja könnyedén venni a félelmetes történéseket, de Libby úgy érzi, mindez nem lehet a véletlen műve. És miért van az, hogy a ház szörnyű emlékeket idéz fel a múltjából? Annak az éjszakának az emlékét, amikor utoljára látta élve a legjobb barátnőjét, és azt tette, amit örökre el akart felejteni.

Utoljára látták

Tartalom: Futhat... Libby menekülni szeretne mostani életéből, hogy kiheverje az utóbbi hónapok testi-lelki megpróbáltatásait, és hogy rendbe tegye a házasságát Jamie-vel. Egy idegen házaspár felajánlja, hogy a nyaralás idejére cseréljenek lakást, mire Libby és Jamie gondolkodás nélkül igent mond. De nem menekülhet... Azonban épp hogy sikerül újból közel kerülniük egymáshoz, Libby furcsa és hátborzongató eseményeket észlel a tengerparti luxus nyaralóban. Az elszigeteltség és nyugalom kezd fenyegetővé válni. Libby úgy érzi, nincsenek egyedül. Vajon figyelik őket? Mert valaki tudja a titkát... Jamie próbálja könnyedén venni a félelmetes történéseket, de Libby úgy érzi, mindez nem lehet a véletlen műve. És miért van az, hogy a ház szörnyű emlékeket idéz fel a múltjából? Annak az éjszakának az emlékét, amikor utoljára látta élve a legjobb barátnőjét, és azt tette, amit örökre el akart felejteni. Amikor Jamie hirtelen megbetegszik, Libby nem akar mást, mint visszatérni tökéletlen, mégis biztonságos életükbe.

De már túl késő. És miután kiderül, hogy Jamie is titkot rejteget előle, Libby kishíján összeomlik. Libby el akarta temetni múltjának sötét titkait, ám ahogy a sötétségből előmászik a múlt, Libby sejti, hogy csapdába került. Ki állított csapdát? Mit akar tőle? És mekkora áldozatra hajlandó ő maga, hogy túlélje ezt az egész borzalmat? Termékjellemzők Tericum Kiadó Kft., 2019 Terjedelem: 320 oldal Kötés: füles, kartonált Claire Douglas - Utoljára látták ISBN: 9789634380573 Teljes leírás Cikkszám 706991 Gyártó Tericum Kiadó Kft Garancia nincs Kiadó Tercium Kiadó Oldal 320 Könyv témája Szórakoztató Irodalom, Thriller, horror Válassz a kiegészítők közül! Claire Douglas - Utoljára látták Termék átlagos értékelése Mások ezt is vásárolták!

Könyv: Utoljára látták (Douglas Claire)

  • Utoljára látták - BookMall
  • Claire douglas utoljára latta.blog
  • Joomla mega menu
  • Claire Douglas-Utoljára látták... (új példány) - konyvkolcso
  • Finish Mosogatógép Tisztító — Finish Tabletta &Raquo;&Ndash;&Rsaquo; Árgép
  • Mikor lesz családi utalás 2019
  • Utoljára látták - A legújabb könyvek 28-30% kedvezménnyel. Ú
  • Claire douglas utoljára latta.blog.lemonde
  • Utoljára látták könyv
  • Betűvető: Claire Douglas: Utoljára látták
  • Claire Douglas: Utoljára látták (Tericum Kiadó Kft., 2019) - antikvarium.hu
  • Utoljára látták

Keresés a leírásban is Sajnos a hirdetés már nem érhető el oldalunkon. Kérjük, nézz szét az alábbi listában szereplő, a keresett termékhez hasonló ajánlatok között, vagy használd a keresőt! Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 1. oldal / 310 összesen 1 2 3 4 5... Egy kategóriával feljebb: Regények Ronald Kessler: FBI Állapot: használt Termék helye: Budapest Hirdetés vége: 2022/04/24 14:06:54 Trevanian // Sibumi Magyarország Hirdetés vége: 2022/04/26 22:26:18 Az eladó telefonon hívható Ingar Johnsrud // Követők Hirdetés vége: 2022/04/26 22:26:21 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

Claire Douglas: Utoljára ​látták - Igazi könyvdiszkont

Futhat... Libby menekülni szeretne mostani életéből, hogy kiheverje az utóbbi hónapok testi-lelki megpróbáltatásait, és hogy rendbe tegye a házasságát Jamie-vel. Egy idegen házaspár felajánlja, hogy a nyaralás idejére cseréljenek lakást, mire Libby és Jamie gondolkodás nélkül igent mond. De nem menekülhet... Azonban épp hogy sikerül újból közel... bővebben Szállítás: e-könyv: perceken belül A termék megvásárlásával kapható: 277 pont 5% 4 799 Ft 4 559 Ft Kosárba Törzsvásárlóként: 455 pont 3 890 Ft 3 695 Ft Törzsvásárlóként: 369 pont 3 490 Ft 3 315 Ft Törzsvásárlóként: 331 pont Események H K Sz Cs P V 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1

A szerző korábbi könyveit is olvastam már, és meggyőztek, ezért kíváncsian vágtam bele ebbe az új könyvbe, ami nagyon is elnyerte tetszésemet. Szeretem az olyan thrillereket amelyek meg tudnak lepni, ugyanakkor olyan a történetük, hogy az kellően leköti a figyelmemet. Ennél a könyvnél gördülékeny és szórakoztató volt az olvasás, ugyanis izgalmas és csavaros volt. Volt benne elegendő meglepetésfaktor, valamint a végkifejlet is sok nem várt csavaros fordulatot hozott. A könyv középpontjában egy nő és egy férfi áll, akiknek több megpróbáltatás után, házasságuk egy új kezdetet követel meg. Libby, épp egy testi-lelki traumát hever ki, férje Jamie pedig ebben próbál neki segíteni. Egy pár nap erejéig otthont cserélnek egy idegen házaspárral, azt remélve, hogy ez a nyaralás majd segít rendbe tenni házasságukat. Azonban a tengerparti luxus nyaraló nagyon sok nem várt eseményt tartogat számukra, ami miatt állandóan félelemben és feszültségben élnek. Libby, a feleség titkai lassan napfényre kerülnek, és ezáltal ő egy olyan csapdába kerül, ahonnan már nincs menekvés.

Claire Douglas: Utoljára látták - KönyvErdő / könyv

Ez a gondolatmenet nagyon tetszett a regényben, már csak ezért is érdemes volt végigolvasni. Nagyon jó szórakoztató olvasmány, tökéletes kikapcsolódás, érdemes elolvasni. Kedvenc idézetem a könyvből: Nem jelenti azt, hogy gyenge vagy, ha kimutatod, hogy nem vagy tökéletes.

Claire Douglas: Utoljára látták (Tericum Kiadó Kft., 2019) - antikvarium.hu

Bővebben a blogomon: Népszerű idézetek hajdu_zsuzsa P >! 2022. március 9., 11:08 Valamikor olyan helyes arca volt. A szeme olyan színű, mint a tenger. Most üveges és élettelen, mint egy porcelánbabáé, ahogy bámul a sötétedő ég felé, üresen, semmit sem látva.

Amikor Jamie hirtelen megbetegszik, Libby nem akar mást, mint visszatérni tökéletlen, mégis biztonságos életükbe. De már túl késő. És miután kiderül, hogy Jamie is titkot rejteget előle, Libby kishíján összeomlik. Libby el akarta temetni múltjának sötét titkait, ám ahogy a sötétségből előmászik a múlt, Libby sejti, hogy csapdába került. Ki állított csapdát? Mit akar tőle? És mekkora áldozatra hajlandó ő maga, hogy túlélje ezt az egész borzalmat? Állapotfotók Olvasatlan példány

  1. Elektromos gitár szett gyerek bicikli
  2. Hova lehet utazni külföldre
  3. Reál pécs nyitvatartás
  4. Gate ruhaüzlet budapest map
  5. Adj már csendességet elemzés
Tue, 17 May 2022 20:14:06 +0000