Albérlet Tatabánya Újváros

proplocaterealty.com

Bicikli Keréknyomás Bar

Aktuális legalacsonyabb ár: 31 750 Ft Termékleírás Kerékfújó pisztoly nyomásmérő órával, 10 bar, levegő gyorscsatlakozó 1/4", kalibrált, hitelesíthető, profi kivitel Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Tabac

  • Goobay digitalis - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Bicikli keréknyomás bar 5
  • Einhell 10 részes kompresszor szett(15m spirálcső, levegő pisztoly, kerékny.mérő, légkulcs, ladba,bicikli pumpa adapter) | Extreme Digital
  • Bicikli keréknyomás bar association

Leírás és Paraméterek Vélemények Nincs több lapos kerék ezzel a pumpával! A Möller lábpumpáját könnyen használhatod és komolyabb erőfeszítés nélkül pumpálhatod fel vele autód vagy kerékpárod abroncsait. Mivel nem foglal akkora helyet, mint egy kompresszor, így könnyen elfér autód csomagtartójában vagy garázsodban. A pumpa beépített keréknyomás mérővel rendelkezik, így egyforma keményre fújhatod az összes abroncsod. Technikai paraméterek: Acél szerkezet Üzemi nyomás: 0-6 bar Tömlő hossz: 600 mm Alapméret: ⌀80 x 130 mm Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Reviews

A W-TEC Skootie Pro II 8 " üléssel nemcsak a munkahelyre / iskolába való közlekedésre alkalmas, hanem a szabadidős rollerezéshez és bármilyen kiránduláshoz is tökéletes. Annak ellenére, hogy ez egy erős roller, csak 13, 5 kg a súlya (könnyű alumínium vázának köszönhetően). Sőt, a rollert pillanatok alatt összecsukhatod vagy szétnyithatod, megkönnyítve ezzel a szállításátés / vagy a tárolást. 35 km / h maximális sebessége alkalmassá teszi a rollert a közúti közlekedésre. 120 kg-os súlykorlátjával a 15 fokos lejtéssel rendelkező utak nem jelentenek problémát ennek a rollernek, így alkalmassá teszik felfelé vezetésre is. Az előző modellhez képest az Skootie II kicsi kijelzővel rendelkezik, amely pontosabb akkumulátor állapotjelzővel és gyújtáskapcsoló kulcszárral rendelkezik. A hátsó kerékbe helyezve a brushless motor karbantartást nem igényel. Az akár 40 km hosszú távolságtartományról a 13Ah erősségű lítiumos akkumulátor gondoskodik. (Az akkumulátor teljes kapacitásra 6-8 óra alatt képes feltöltődni. )

Egy lánccsere pár ezer forintos tétel, a sor, lánc vagy esetleg még az első lánctányérok cseréje azonban már sok tízezerre rúghat. Indulás előtt fontos ellenőrizni a fékek, fékpofák állapotát is. Felnifékes kerékpároknál ilyenkor a felni állapotát is fontos ellenőriznünk, kopott-e a felület, van-e benne ütés, ugyanis a nyolcast sokkal egyszerűbb csírájában kijavítani, mint ha már komoly deformáció van a kerékben. A fékbetétek általában nem egyik napról a másikra kopnak el, lekopott betétekkel ne kezdjük el a szezont, ha fémre kopik, nagyon hamar lenullázza a felnit is, amikor az acél az aluval csiszolja egymást. Tárcsaféket használóknak is érdemes megpörgetni a kereket és párszor meghúzni a féket, ilyenkor az esetleg elmozdult fékpofa pár húzással visszaáll a normális helyzetébe. A tárcsaféket, féktárcsákat érdemes speciális tárcsaféktisztító spray -vel befújni és letörölgetni, ilyet is érdemes beszerezni. Tárcsafékpofákban van egy kopásjelző, ami lekopott fékpofával történő fékezéskor nagyon hangosan kezd el karistolni (mint az autóknál).

Ilyenkor érdemes kicsit előre gondolkodni és még a tavaszi tumultus előtt betolni a bringánkat a szervizbe, hogy ne a tavaszi szép időben kelljen hosszú napokra nélkülözni szeretett kétkerekünket. Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Picit lejebb görgetve pedig feliratkozhatsz hírlevelünkre is, így nem maradsz le a bringás tippekről, tanácsokról. Let's go Mango!

Tue, 17 May 2022 20:44:06 +0000