Albérlet Tatabánya Újváros

proplocaterealty.com

Hotel Fit Hévíz

  1. Hotel europa fit hévíz
  2. Elérhetőségek
  3. Hotel európa fit hévíz
  4. Hotel Fit Hévíz utalvánnyal | Hévíz szállás - hotelio.hu

Vélemények alapján átlagos értékelés Személyzet 9/10 Tisztaság Ár/Érték arány 10/10 Kényelem Szolgáltatások Étkezés A szállodába érkezve nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk. A szobáinkat elfoglaltuk és nagyon szépek voltak. A Wellness részben mindet kipróbáltunk amit csak lehetett és ezáltal nagyon kellemes pihenésben volt részünk. Az ellátás nagyon választékos, és minden elvárásunknak megfelelt. Ha tehetjük máskor is jövünk mivel ez a szálloda nagyon jólnak bizonyúlt, szivesen több idöt is eltöltenénk itt. Ajánlani fogjuk másoknak is. 8/10 A hotel nagyon jó és kényelmes. A kiszolgálás magas színvonalú. A Wellness részleg kicsi de nagyon jó. Ha többet akartunk átmentünk a nagy szállodába ahol teljes mértékben ua a kiszolgálást kaptunk mind a többi ott lakó vendég. Nekünk nagyon jó volt itt, és tervezünk máskor is ide jönni. Dieses Hotel ist sehr gut. Es ist gut gelegen und bietet alles was nur möglich ist. Das Essen ist hervorragend und sehr viel, die Angebote reichlich. Es hat uns hier sehr gut gefallen und sind wie neu geboren abgereisst.

Hotel europa fit hévíz

@ Vásárlás - a megrendelés gombra kattintva személyre szabható az ajánlat Időpontegyeztetés vagy ajándékozás - a megrendelést követően elküldjük a részleteket Indul a jól megérdemelt pihenés! - Mert velünk biztosan utazik! Magyarország, Hévíz Kossuth Lajos u. 76. Pihentető napok Hévízen félpanzióval 2 éjszaka 2 fő részére hétköznapokon félpanzióval Érvényesség A KÉSZLET EREJÉIG 2022. március 31-ig érvényes, az ünnepek és kiemelt időszakok kivételével, előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján használható fel. Eredeti ár: 84 800 Ft | Megtakarítás: 29 960 Ft Hotelio ár: 54 840 Ft Szabad időpontok 🛈 A foglaltsági adatok tájékoztató jellegűek! Nem érvényes dátum | Szabad időpont | Csak távozási napnak foglalható | Teltházas nap Ajánlat részletei 54 840 Ft / 2 fő / 2 éjszaka kétszemélyes szobában félpanzióval, hétköznapokon, felár ellenében hétvégén is Kezdje a reggelt egy frissítő sétával Hévízen és ismerje meg a világhírű fürdővárost. Aki ellátogat ide, annak szíve mindig visszahúz majd.

Hotel FIT Hévíz: cím, email, telefon és minden egyéb kapcsolattartási információ egy helyen. Üzemeltető: Vagabond Management Kft. Székhely: 1022 Budapest, Fillér u. 84/A Cégjegyzékszám: 01-09-208546 Adószám: 25325458-2-41 Számlavezető bank: Budapest Bank Számlaszám: 10102244-29661900-01005001 IBAN: HU29101022442966190001005001 SWIFT: BUDAHUHB Iroda: H-1022 Budapest, Fillér u. 84/A Cím: 8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 76. - Térképen GPS: 46. 7813537, 17. 1861523 Szobafoglalás Telefon: +36 30 153 7378 Email: Recepció Telefon: +36 83 340 484 Email: NTAK regisztrációs szám: SZ19000900 Szálláshely típusa: szálloda Csapat Varga Klaudia értékesítési vezető Tasi Zoltán üzemeltetési vezető Mitro Oszkár vendéglátás vezető Turi Gergely recepció vezető Fekete Zsuzsanna szobaasszonyok vezetője Térkép

Elérhetőségek

Hotel Fit Hévíz területén 1 étterem található: étterem Hotel Fit Hévíz a következő parkolási lehetőségeket biztosítja (elérhetőség függvényében): parkoló helyben saját parkoló parkolás utcai parkolás akadálymentesített parkoló Igen, van pezsgőfürdő. Többet megtudhat erről és Hotel Fit Hévíz további felszereltségeiről ezen az oldalon. Igen, ennél a hotelnél van medence. Tudjon meg többet a medencéről, és a további szolgáltatásokról ezen az oldalon. A vendégek nagyon jó értékelésekkel bíró reggelit fogyaszthatnak itt: Hotel Fit Hévíz (vendégértékelés: 8. 3).

A szállodánk teljes körűen 05. 29-től nyitva tart. Az éttermet is beleértve. Megválaszolva ekkor: 2020. június 3. Biztosítanak esetleg valamilyen kedvezményt a Hévízi-tóhoz? Szállodánkban lehetősége van kedvezményesen fürdőbelépőt vásárolni. 3 órás belépő ára 3. 150 Ft/db. Megválaszolva ekkor: 2020. június 16. Még keresgél? Köszönjük! E-mailben értesítjük, amint a szállás válaszolt kérdésére. Mi van a közelben?

hotel európa fit hévíz

Hotel európa fit hévíz

… mert nálunk ugyanúgy, mint a nagyoknál Vendégeink mindent megtalálnak egy helyen. … mert családias szállodánkban mosolygós és udvarias kollégák gondoskodnak arról, hogy Vendégeink pihenése zavartalan legyen. … mert nálunk helyben biztosított a hévízi gyógyvíz, s mellette az egyéni igényekhez igazított, orvosi felügyelettel végzett hagyományos hévízi terápia. … mert legyen szó testi-lelki felfrissülésről és gyógyüdülésről, mi mindenre kínálunk megoldást.

Hévíz központjában található, 300 méterre a hévízi termál tótól. A családias hangulatú gyógyszálloda 52 barátságos, erkélyes-klimatizált szobával, étteremmel, bárral, wellness és terápia részleggel várja vendégeit. A Hotel FIT Hévíz, kiválóan alkalmas a gyógyulni vágyók, városlátogatók és az üzleti céllal érkező vendégek számára egyaránt. A szállodában található, egy- és kétágyas, valamint két darab két légtérrel rendelkező szoba. A szobáink saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, vezeték nélküli internet csatlakozással vannak felszerelve. Az erkélyes szobáinkból csodálatos panoráma nyílik a környékre. Elérhetőségek: Hotel Fit Hévíz 8380 Hévíz Kossuth Lajos u. 76. Tovább a szálloda honlapjára Szobafoglalás Vissza

  • Hotel Fit Hévíz | Szállodáink | Szálloda üzemeltetés, fejlesztés, tanácsadás
  • E food ételrendelés étlap weekly
  • Hideg tejszínes eperkrémleves | Receptváros
  • Cukrászdák Vecsés - Arany Oldalak
  • Szeged kabay patika
  • Gesztenyevel toltott csirkemell
  • A karácsony lényege
  • Folyékony tápszer daganatos betegeknek
  • Nickelodeon mai műsor 2020
  • Sztk 13 kerület
  • Mesés tavaszi dekorációk: így hozd el a tavaszt az otthonodba saját kezűleg!
  • Enek az esben jegy 6

Hotel Fit Hévíz utalvánnyal | Hévíz szállás - hotelio.hu

Szobák A családias hangulatú gyógyszálloda 52 barátságos, erkélyes-klimatizált szobával, étteremmel, bárral, wellness és terápia részleggel várja vendégeit. A szállodában található, egy- és kétágyas, valamint két darab két légtérrel rendelkező szoba. A szobáink saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, vezeték nélküli internet csatlakozással vannak felszerelve. Az erkélyes szobáinkból csodálatos panoráma nyílik a környékre. Wellness és Spa A Hotel FIT Hévíz széleskörű wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit: aromakabin, infraszauna, finnszauna, alternatív masszázsok jacuzzi és spa relax gyógyvizes medence áll a vendégek rendelkezésére. Terápia és wellness részlegünk 8:00-19:00 óráig várja a felfrissülni vágyókat. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a gyógyvíz 14 éven aluli gyermekek részére csak orvosi rendelvényre ajánlott! Terápiás részlegünkön orvosi előírásra, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel enyhítik a vendégek panaszait a hévízi gyógyvíz és gyógyiszap segítségével. Az Arnica Terápia számos gyógykezelésnek ad otthont (pl: kénpakolás, szénsavfürdő, elektromos kezelés, gyógytorna, ultrahang stb.

Bejelentkezés 14:00 - 24:00 Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd! Beszélt nyelvek Magyar, Angol, Német Elfogadott pénznemek HUF (Ft), EUR (€) Elfogadott fizetőeszközök Bankkártya, Átutalás, Készpénz, SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely) Elfogadott kártyatípusok Idegenforgalmi adó Az ár nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 530 Ft / fő / éj Portaszolgálat 24 órás Wellness használat 08:00 - 19:00 A wellness részleget a szálloda vendégei ingyenesen használhatják. NTAK regisztrációs szám SZ19000900 - Hotel

Jól felszerelt fitnesztermünk (Life Fitness cardio-, és erősítőgépek, és Concept2 evezőgép) napközben nyitva áll a sportolni vágyók számára. A környék számtalan lehetőséget tartogat a golfozás, lovaglás, hajózás és repülés szerelmeseinek is! Animátoraink interaktív programokkal (mozgás, játék, kreatív) és sok meglepetéssel várják a kicsi és nagyobb vendégeket egyaránt (hosszú hétvégeken és az iskolai szünetekben). Tiniknek: XBOX és PS4 játékkonzolok (hosszú hétvégeken és az iskolai szünetekben). Az év számos időszakában gyermekkedvezményekkel készülünk! Kényelmes vadonatúj családi szobáink kihúzható kanapéval garantálják családos vendégeink kényelmét! További családbarát szolgáltatásaink: játszótér, Acapulco családi élménymedence 270 m² vízfelülettel (nyáron), etetőszék, gyermekkerékpárok (tavasztól őszig) és gyermekfelügyelet (térítés ellenében, 3 éves kor felett). Legyen a vendégünk, szeretettel várjuk Hévízen a Hotel Európa Fit****superior-ban!

Tue, 17 May 2022 19:04:16 +0000